Vážený zákazníci, přejeme Vám hezké velikonoční svátky. V pátek 29/3 máme otevřeno a 1/4 je prodejna uzavřena.

Venku je krásně. Poohlížíte se po novém zahradním nábytku? Máme pro vás 7 tipů, jak vybrat ten správný

Po dlouhé zimě cítíme příval nové energie. Odhodit kabát, nadechnout se čerstvého vzduchu a nechat sluneční paprsky prohřát každou buňku v těle. Opatrně se přesouváme z interiérů na terasy a zahrádky a začínáme vybírat venkovní nábytek.

amsterdam 5_1

Jídelní set Hartman Amsterdam

 

Konečně je tu jaro. Letos jsme slunce potřebovali tolik, jako snad ještě nikdy předtím. A tohle jaro je přeci jenom v něčem jiné. Přináší s sebou příslib světlejších zítřků. My právě v tomto období ožíváme a těšíme se na novou sezónu.

Mezi příjemné jarní povinnosti patří odzimování zahrady, sázení květin, ale i revize zahradního náčiní a nábytku. Pokud letos nákup nového nábytku na zahradu zvažujete, máme pro vás 7 tipů, které vám pomohou se rozhodnout, který bude ten pravý.

 

Jaký by měl být váš zahradní nábytek

1. Stabilní, ale lehký

Měl by být natolik stabilní, aby jej neodnesl vítr, ale lehký tak akorát, abyste jej zvládli doma svépomocí sestavit a přesunout na požadované místo.

Titan pro 3

Hliníková sedací souprava Hartman Titan

2. Odolný proti větru, dešti i slunci

Kvalitní venkovní nábytek je vyroben z materiálů s ochrannými funkcemi. Díky nim může opakovaně zmoknout a čelit i ostrým slunečním paprskům.

amsterdam 6

Zahradní křeslo Hartman Amsterdam

3. Snadno udržovatelný

Žádné obrušování, leštění nebo praní potahů. Konstrukce nábytku by měla být doslova opláchnutelná hadicí. Nenasákavá textilie zajistí jednoduché čištění polstrů.

cairo nízké (rozsvítit slunce)

Ratanové sezení Hartman Cairo

4. Bezpečný pro děti

Pro děti chceme především bezpečí. Stabilní konstrukce nábytku nedovolí malému batoleti ve snaze všude se vyšplhat, aby na sebe strhlo křeslo.

alice 1

Křeslo Hartman Alice

5. Designový a krásný

Pěkné věci, kterými se obklopujeme, ovlivňují naše psychické rozpoložení. Udělejte si to kolem sebe krásné. Dopřejte si design, který vám bude dělat radost.

delphine 3

Křeslo Hartman Delphine

6. Pohodlný

Když usedáme do zahradního křesla, chceme si především odpočinout. A možná i na chvilku usnout. Na venkovní sedací soupravě s polstrováním zažijete, co je to skutečný relax.

Goliath 1. foto

Ratanová rohová sedací souprava Goliath

7. Stohovatelný

Mysleme dopředu. Ať chceme, nebo ne, naše sezóna trvá jen pár měsíců a pak přijde zase zima. A všechna zahradní lehátka, zahradní židle a zahradní stůl chceme uklidit. Díky možnosti jednotlivé kousky na sebe skládat ušetříte místo v garáži.

alice 3

Křeslo Hartman Alice

 

Ale teď zpátky na začátek. Velikonoce jsou tady. Sice nemůžeme cestovat a vidět se úplně se všemi příbuznými a přáteli, ale nějaká pozitiva to přeci jenom má. Můžeme bez výčitek jen tak lenošit.

Veselé Velikonoce
vám přeje celý tým Hartman