Vážený zákazníci, přejeme Vám hezké velikonoční svátky. V pátek 29/3 máme otevřeno a 1/4 je prodejna uzavřena.

Jak si doma vytvořit dokonalou oázu klidu

Domov je to nejdůležitější místo pro odpočinek a měl by představovat ideální oázu klidu, kde můžete upokojit mysl a nabrat novou energii. Každý jsme jiný, máme jiný vkus a uklidňují nás různé činnosti. Co máme ale společné, je to, že chceme mít kolem sebe krásné prostředí.

Sophie 1

Hartman Sophie Organic

 

Pro rodinu, která miluje společné grilování

Zahradní souprava Beaufort se skládá ze 4 křesel s osazením luxusními potahy. Stůl s integrovaným plynovým grilem / ohništěm je naprosto geniální pro rodiny, které milují se společně sejít a strávit víkendové odpoledne u grilu. Velkou výhodou je, že nemusíte nikam chodit. Teplé jídlo máte pořád po ruce. Sdílejte zážitky i jednotlivé chody stejně, jako to dělá třeba Jamie Oliver.

beaufort

Hartman Beaufort

 

Bílá elegance pro příznivce dokonalosti a jemných linií

Geniální kombinace hliníkové kostry v odstínu royal white, umělého výpletu a sedáků v barvě grey dokonale sedne k moderním typům domů a k dřevostavbám. Čistota jednoduché bílé s teakovou deskou stolu vás bude oslňovat každý den. Fontaine představuje úžasný designový kousek domova.

Fontaine

Hartman Fontaine

 

Pevná hliníková konstrukce pro ty, kteří ocení především praktičnost

Model zahradního křesla Patricio se stal absolutním hitem loňského léta, ale protože hliník ani letos nevyjde z módy, dáváme mu velké šance na vítězství i tento rok. Naši zákazníci si ho oblíbili zejména pro pětistupňové polohování, snadnou údržbu a možnost křeslo snadno složit a uskladnit na zimu. V garáži nebo ve sklepě vám zabere opravdu minimum místa a vydrží po mnoho let.

Patricio

Hartman Patricio

 

Ratanový výplet pro siestu jako v pohádce

Zahradní křeslo Semarang zaujme na první pohled. Ratan je úžasně pevný, konstrukce stabilní a můžete ho mít venku na zahradě i doma v interiéru. Jediná nevýhoda tohoto křesla je, že se vám hosté mohou natolik uvelebit, že nebudou chtít odejít.

My máme rádi Semarang v kombinaci s teakovým stolem Sarto.

Semarang + Sarto

Hartman Semarang & Hartman Sarto

 

Když zbožňujete jednoduché kontrasty

Jídelní židle Sophie Organic s loketními opěrkami a teakovou podnoží nabízíme v 6 krásných barevných variacích od klasické černé, bílé a dva odstíny šedé až po olivově zelenou a hořčicově žlutou. Ergonomické sedadlo má lehce pružnou opěrku zad a je vyrobeno z vysoce kvalitního matného plastu, který je odolný vůči počasí, je příjemný na omak a v horkých letních dnech při sezení minimalizuje pocení.

Sophie 2

Hartman Sophie Organic

 

Pro společenské typy, kteří jsou rádi, když se doma pořád něco děje

Židle Aruba budete mít u bazénu, u jídelního stolu, na přímém slunci i na dešti každý den po mnoho let a stále budou vypadat skvěle. Pokud máte rádi velké návštěvy a vždy chcete mít po ruce nějaké ty židle navíc, aby si mohl každý pohodlně sednout, pak je model Aruba přesně pro vás. Jednoduše je složíte a opřené o zeď uskladníte v garáži.

Rádi je kombinujeme s teakovým stolem South Wales, který z obyčejného rodinného stolu pro čtyři jedním pohybem vytvoří velký party stůl o délce 210 cm. Lankový mechanismus odkryje vloženou výklopnou část a můžete stolovat.

Aruba + South Wales

Hartman Aruba

 

South Wales

Hartman South Wales

 

Hledáte pohodlí a útulnost? Tohle je váš favorit

Rádi se během dne zašijete v klidném koutě s knihou a kávou nebo si chcete dopřát šlofíka v měkké pohovce na vzduchu? Springfield je varianta přesně pro vás. Při délce bezmála tří metrů nabídne komfortní posezení pro až 7 lidí. Zahradní souprava se skládá z levého a pravého, rohového a středového modulu a stolku v ideální výšce pro čaj o páté i běžné stolování.

Springfield

Hartman Springfield

 

Vybrali jsme několik typů zahradního nábytku, které se liší materiálem, barevným odstínem a designem. Možností, jak si doma vytvořit příjemnou oázu klidu, je ale mnohem víc. Před nákupem vašeho vysněného pohodlí doporučujeme telefonickou konzultaci nebo návštěvu naší prodejny. Těšíme se na vás.

 

Čísla pro telefonickou konzultaci

  • 251 615 520
  • 606 026 565
  • 724 591 837

Otevírací doba prodejny Hartman Čestlice
adresa V Oblouku 266, Praha

Po: 10 – 20 hod.
Út: 10 – 20 hod.
St: 10 – 20 hod.
Čt: 10 – 20 hod.
Pá: 10 – 20 hod.
So: 10 – 19 hod.
Ne: 10 – 19 hod.