Jak vybrat skládací nábytek na zahradu? (díl druhý)

Mít doma skládací křesla má spoustu výhod. Prvních pět jsme vám popsali v článku Minimum místa, maximum pohodlí. Vybíráme skládací nábytek (díl první). Nevybrali jste si mezi modely Troy, Aruba, Da Vinci a Winslow? Potom čtěte dál, představujeme vám další elegantní a mimořádně praktické kousky nábytku na zahradu či terasu.

01 alice náhledový obrázek LR

 

5 důvodů, proč si pořídit skládací křesla Hartman

1. Pohodlí pro vás i pro návštěvu

Pro pár stačí křesla dvě, pro rodinu třeba čtyři a v běžném režimu není potřeba mít na zahradě nebo na terase křesel víc. Když však přijde návštěva, je prima mít kam sáhnout a nabídnout hostům stejně pohodlné sezení, jaké si užíváte vy sami. Skládací křesla vám zaberou ve sklepě nebo v garáži opravdu jen minimum místa, a tak je můžete mít k dispozici celoročně.

2. Kvalitní zpracování

Naše polohovací křesla jsou vyrobena z kombinace hliníkové kostry a velmi kvalitní textilie. Jsou ergonomicky tvarovaná a mají vysokou zadní opěrnou část, abyste se v nich cítili pohodlně.

3. Polohování

Detail, který odlišuje dobrá křesla od těch vynikajících, je 5stupňový polohovací systém. Existuje něco lepšího, než v sobotu poobědvat venku a pak se nechat zlákat sluncem k odpolednímu odpočinku? To je skoro recept na spokojený život.

4. Odolnost

Vysoce kvalitní patentovaný Textilen® se vám z aluminiového rámu nevytahá. Většina modelů garantuje zátěž do 130 kg. Vybrané modely (např. Da Vinci) mají nosnost až 150 kg.

5. Možnost navýšit počet kusů

Jak roky poplynou a vaše rodina se bude rozrůstat, může se stát, že křesel budete potřebovat více. Další kousky nábytku můžete kdykoliv přikoupit a vaše zahradní souprava stále bude tvořit harmonický celek.

 

Křeslo Sitges

Extra luxusní vzhled získává polohovací židle Sitges díky dvojité textilii. Představujeme vám jedinečný model nenáročný na údržbu a vysoce odolný vůči povětrnostním vlivům.

02 sitges LR

 

Křeslo Alice

Nejvyšší komfort sedu v kombinaci s nadčasovým designem. Jeden z bestsellerů prověřený časem i mnoha našimi zákazníky. Na zadní části je držák pro snadnou manipulaci. Výplet se vám nevyšisuje, nedráždí pokožku, je absolutně nenasákavý a odolný proti mechanickému poškození. Vždy zůstane vypnutý.

Polohovací hliníkové křeslo Alice nabízíme ve dvou variantách:

03 alice LR

 

Náš tip: Křeslům Alice to sluší se stolem Sonata

04 alice sonata LR

 

Křeslo Raffaelo s teakovými područkami

Jídelní křeslo Hartman Raffaelo s polohováním je vyrobeno z ALU slitiny v barevné úpravě xerix. Je ergonomicky vytvarováno a veškeré spoje sloužící pro polohování jsou v kombinaci kov a teflon. Područky křesla jsou osazeny FSC teakem. Do kostry křesla je vypnuta silná umělá textilie. Stejně jako předchozí modely, i tuto židli můžete pohodlně složit.

Raffaelo_triang

Náš tip: Křeslům Raffaelo to sluší se stolem Triangular

 

Křeslo Salvatore

Barevná úprava xerix je elegantní a hodí se do každého exteriéru. Ergonomické tvarování je pohodlné a veškeré spoje jsou vyrobeny z kombinace kovu a teflonu. Vyberte si alu nebo teakovou variantu područek a užívejte si odpočinek na slunci.

Polohovací hliníkové křeslo Salvatore nabízíme ve dvou variantách:

07 salvatore LR

 

Cenu křesla ovlivňuje materiál kloubového spojení (alu nebo teflon), celková velikost křesla, ergonomie sedáku a opěrných částí (každému může vyhovovat něco trošku jiného) a také mohutnost a tvar vlastního rámu. Proto doporučujeme navštívit náš showroom v Čestlicích, kde máme všechny modely vystavené a můžete si je vyzkoušet.

 

Chcete pomoct s výběrem skládacího nábytku k vám domů a napárovat židle se stolem? Navštivte naši prodejnu

Najdete nás v pražských Čestlicích na adrese V Oblouku 266.

Otevírací doba:
po–ne 10.00–19.00 hodin

e-mail: prodejna@hartman-group.cz
tel.: +420 724 731 535