Minimum místa, maximum pohodlí. Vybíráme skládací nábytek (díl první)

ábytek Hartman zvládne jakékoliv počasí, takže ho můžete mít na zahradě celoročně. Pokud však své venkovní sezení chcete po sezóně zazimovat, při výběru zahradního nábytku myslete dopředu a prohlédněte si modely, které snadno složíte a schováte v garáži, ve sklepě nebo v komoře.

01 troy nahledovy LR

 

5 důvodů, proč si vybrat na zahradu křesla Hartman

1. Jídelní i relaxační charakter

Díky 5stupňovému polohovacímu mechanismu můžete na křeslech komfortně poobědvat, pak si sklopit opěrku a rovnou si dát dvacet.

2. Perfektní k vodě

Znáte ten pocit, když v létě vylezete z vody, posadíte se na klasickou plastovou židli a plavky se vám doslova přicucnou k sedáku? Tak tohle s našimi křesly nezažijete. Výpletová textilie v aluminiových kostrách byla původně vyvinuta pro křesla k bazénům, do saun, apod., takže rychle schne a krásně odvětrává.

3. Textilen® is forever

Výpletová textilie se vám nepotrhá, nevytahá a ani nevybledne. Křesla Hartman jsou věčná a kdyby se vám v průběhu let okoukala, tak je snadno (a levně) oživíte novým polstrem.

4. Aluminiová kostra

Pro externí použití je aluminium vhodnější než klasická ocel. Křesla jsou lehčí při manipulaci a ani při oťuknutí barvy na kostře vám nezačnou reznout.

5. Párování se stoly

Ke každému křeslu vám pomůžeme vybrat perfektní stůl, se kterým budou dohromady tvořit harmonický celek pro běžné užívání i dokonalou relaxaci.

 

Křeslo Troy

Tvarovaný rám je garancí pohodového sezení do zátěže až 130 kg. Hliníková kostra a výplet z Textilenu® vám zaručí vysokou odolnost a snadnou údržbu. 5stupňový polohovací systém je spolehlivý a bezpečný. Míru pohodlí si určujete vy pouhým nadzvednutím područek.
Křeslo Troy má nejodolnější kloubové spojení a hřebeny v područkách, které slouží pro fixaci polohy opěráku.

Luxusní polohovací hliníkové křeslo Troy nabízíme ve dvou variantách:

 

02 troy LR

 

Náš tip: Křeslům Troy to sluší s rozkládacím stolem South Wales

 

03 troy LR

 

Křeslo Aruba

Polohovací spoje v křeslech Aruba jsou vyrobeny z kombinace kovu a teflonu. 5stupňové polohování a vypnutí Textilenem® je samozřejmostí a tvar nohou zaručuje dokonalé složení. Pokud tedy chcete svůj nábytek na zimu uložit do zahradního domku nebo do garáže, zaberou vám opravdu jen minimum místa.

Polohovací hliníkové křeslo Aruba nabízíme ve dvou variantách:

 

04 aruba LR

 

Náš tip: Křeslům Aruba to sluší se stolem Aruba, Sonata a s rozkládacím stolem South Wales

 

Křeslo Alice

Polohovací a stohovatelná křesla Alice v kombinaci se stolem Sonata 

 

04 alice sonata LR

 

Křeslo Da Vinci

Ergonomie křesla byla navržena tak, aby se vám sedělo maximálně pohodlně. Garantujeme dlouhodobou funkčnost, minimální opotřebení a nosnost až do 150 kg. Model Da Vinci je vlajkovou lodí mezi polohovacími křesly Hartman.

Luxusní polohovací hliníkové křeslo Da Vinci nabízíme ve dvou variantách:

 

06 da vinci LR

 

Křeslo Winslow

Snadno odolá povětrnostním vlivům a na každou nečistotu vám bude stačit jen zahradní hadice. Winslow se řadí mezi ty nejpraktičtější a nejuniverzálnější kousky zahradního nábytku, jaké si můžete přát. Vyzkoušejte si polohování zádové opěrky kolikrát jen budete chtít, kovová kloubová spojení a hřebeny v područkách se vám totiž jen tak neopotřebí.

07 winslow LR

 

Chcete pomoct s výběrem skládacího nábytku k vám domů?
Navštivte naši prodejnu.

Najdete nás v pražských Čestlicích na adrese V Oblouku 266.

Otevírací doba:
po–ne 10.00–19.00 hodin

e-mail: prodejna@hartman-group.cz
tel: +420 724 731 535