Léto pro milovníky designu. Židle, co vám sednou, pohoda ve stínu pod slunečníky a hvězdné grilování

Půlka prázdnin je téměř za námi a my máme velkou radost z každého jednoho zákazníka, který se rozhodl zpříjemnit si léto naším nábytkem. Letos vás bylo opravdu hodně a nás bavilo setkávat se v naší prodejně v Čestlicích, promýšlet s vámi designové kombinace pro dokonalé sezení a sdílet vaši radost z komfortního odpočinku.

Pokud zatím stále váháte, který z produktů by byl ideální právě pro vás, přinášíme vám několik dalších tipů na oblíbené variace sezení pro vaši terasu či zahradu.

 

Výplet, který vám poplete hlavu

Úžasně lehoučké křeslo s výpletem z umělého ratanu bude vyhovovat všem, kteří od zahradního nábytku očekávají pohodlí a nízké nároky na údržbu. Tento model se skvěle kombinuje s různými typy stolů. Pomůžeme vám vybrat set, který budete milovat každý den.

cairo kreslo

Cairo zahradní ratanové křeslo Hartman

 

cairo ratan2

Cairo ratanové zahradní křeslo Hartman v barvě sunny cream a podnoží v bílé barvě

 

Model Delphine je ideální pro všechny, kteří chtějí něco výjimečného. Tato židle je pevná, stabilní a úžasně pohodlná. Umělý ratan v barvě diamond je odolný vůči povětrnostním vlivům, UV záření, slané vodě i chloru. Dopřejte si luxus a jedinečnost, na vaší terase bude Delphine vypadat zkrátka báječně.

delphine

Delphine Hartman pevné křeslo z umělého výpletu v barvě diamond a podnoží v barvě black

 

delphine bila

Delphine s hliníkovou podnoží v bílé barvě s výpletem v barvě moccacino

 

Mít rád svůj stín

Zavěšený slunečník Hartman Shadowflex je lehký a snadno jej umístíte i složíte. Funkce flex zajistí, že ho můžete otáčet do všech směrů přesně podle toho, jak se pohybuje slunce. Vybírejte z příjemných neutrálních barev, které se hodí ke každému typu domu.

shadowflex

Zahradní slunečník Hartman Shadowflex 300 × 300 s bočním stíněním

 

shadowflex 350

Zahradní slunečník Hartman Shadowflex 350 cm s bočním stíněním

 

Slunečník Solar má odolnou aluminiovou kostru, manuální otevírání a 300cm vrchlík s vysokou odolností proti větru. Na výběr máme poslední dva modely brown a new orange za zvýhodněnou cenu.

 

solar

Hartman zahradní slunečník Solar o průměru 300 cm

 

Grilování v hvězdném stylu

Užijte si hodování jako kuchařská superstar. Nabízíme poslední možnost pořídit si jídelní grilovací soupravu se stolem z kolekce věhlasného kuchaře Jamieho Olivera. Posledních pár kousků máme se slevou 30 %. Souprava se skládá z obdélníkového jídelního stolu se šesti jídelními židlemi. Stůl má uprostřed otvor, ve kterém je zabudovaný gril, takže stačí jen nasypat dřevěné uhlí, nasadit mřížku a můžete začít grilovat. A když nechcete grilovat, vložíte do otvoru nerezovou nádobu, naplníte ji ledem a začnete chladit šampaňské. Je to geniální kousek nábytku pro všechny, kteří milují praktické vychytávky.

jamie oliver souprava

jamie oliver stul

Jamie Oliver jídelní grilovací souprava se stolem 230 × 105 cm